My photo
Consultant Recrutare, Autoarea cartii "Invitatie la succes": www.invitatielasucces.ro

Monday, February 15, 2010

Te simti complet? Te simti implinit?

De multe ori oamenii nu se simt 'completi' si isi doresc sa gaseasca o persoana care sa ii 'completeze', crezand, sperand ca astfel vor ajunge la o stare de bine, de implinire si de bucurie totala.

Insa convingerea mea este ca daca nu te simti implinit si cauti pe cineva care sa te implineasca, vei atrage in viata ta un partener care se simte la fel de neimplinit ca si tine. Iar doi 'neimpliniti' nu vor forma un cuplu de impliniti. Daca doi oameni care se simt neimpliniti formeaza o relatie, ei nu au prea mari sanse sa se simta impreuna impliniti. O relatie armonioasa exista intotdeauna intre doi parteneri care se simt fericiti si impliniti
la nivel individual. Daca nu te simti bine in privinta vietii tale, daca nu te simti bine in pielea ta, daca nu te simti bine tu cu tine insuti, intrarea intr-o relatie nu va schimba niciodata aceasta stare de lucruri. Pentru ca legea atractiei nu iti va oferi niciodata un partener echilibrat si fericit daca tu insuti nu esti echilibrat si fericit. Orice ai face, legea atractiei te va apropia numai de persoane cu care te potrivesti din punct de vedere energetic.

Asadar incepe prin a te simti bine, a te simti fericit/a si vei atrage persoana cu care sa fi in armonie.
Noi avem mereu impresia ca
fericirea noastra depinde de altii sau de circumstantele exterioare, insa adevarul este ca ea depinde numai si numai de TINE, de directia in care iti focalizezi in mod deliberat atentia. Odata ce ai inteles si ai si experimentat acest lucru, vei descoperi in sfarsit libertatea! :) si odata cu libertatea vei primi si tot ce ti-ai dorit. Vorbesc serios! Nu sunt 'gogosi de amagit fraierii".Nu degeaba toti marii oameni ai lumii au spus in fel si chip acest lucru, faptul ca cel care ajunge sa isi controleze gandurile si sentimentele, a obtinut cea mai mare victorie din lume!
Merita din plin sa experimentezi aceasta bucurie fara margini, aceasta descatusare din toate lanturile in care te-ai tot infasurat de-a lungul vietii....

Multi oameni sunt nerabdatori sa isi gaseasca un partener, chiar daca nu se simt bine in pielea lor, crezand ca gasirea partenerului le va rezolva problema, ca el este solutia la lipsa de armonie pe care o simt.

Asadar, daca nu ai inca un partener, cel mai bine este ca intai sa te impaci cu tine si cu viata ta actuala, observand si punand in evidenta partile ei bune.
Fa-ti o lista cu toate lucrurile bune din viata ta si pe langa asta incearca sa te apreciezi intr-o mai mare masura pe tine insuti. Nu te mai gandi nicio clipa ca nu esti demn/a de a fi iubit/a sau orice alt gand negativ in ceea ce te priveste.
Cu mana pe inima iti spun ca daca reusesti sa faci aceste lucruri, partenerul potrivit va aparea in viata ta. Asta este
legea.

No comments:

Post a Comment